Future Home Development

Compania este fondata de o echipa cu experienta de peste 30 de ani in domeniul constructiilor la nivel European. Avand o experienta de peste 10 ani in Romania ca investitori si furnizori in materiale de constructii am decis demararea proiectului FHD, ce se axeaza pe dezvoltarea de proiecte rezidentiale in zone centrale si de interes din Bucuresti. Conceptul abordat se bazeaza pe simplitate, minimalism si functionalitate.

MODERN ARCHITECTURE

Simplitate.
Minimalism.
Functionalitate.

LOVELY DESIGN

Linii simple.
Armonie.
Intimitate.

HIGH CLASS APARTMENTS

Imobil tip boutique.
Gradini private.
Calitate.

CITY CENTER

Mobilitate.
Spatii verzi.
Shopping.

PROIECTE

nifon_logo

NIFON 13

Strada Mitropolit Nifon este situata in una dintre cele mai reprezentative zone istorice din Bucuresti, fiind inconjurata de numeroase capodopere arhitecturale care fac parte din patrimoniul national, precum si de obiective cheie din centrul capitalei. La capetele strazii se afla intrarea in parcul Carol, respectiv rondul Regina Maria, doua zone importante din punct de vedere geografic care faciliteaza accesul catre zonele verzi: Parcul Carol si Parcul Tineretului.

VULTURILOR 75

Strada Vulturilor este una din strazile linistite pe care te poti plimba pentru a admira farmecul Bucurestiului. Imediata apropiere de bulevardele Unirii, Decebal si de Piata Alba Iulia faciliteaza accesul catre zone de relaxare, shopping, birouri si alte puncte de interes.

vulturilor-logo

Mai multe informatii?

fb-white-

Urmareste-ne pe Facebook!